BLINDTEGNING OG HÅNDLÆSING

Håndlæsning og blindtegning

Er du et sted i dit liv, hvor du har flere valgmuligheder, eller føler du, at du sidder fast i den samme trummerum og tvivler på hvilken sti du skal gå ud af – eller er du blot drevet af sund nysgerrighed på hvad en håndlæsning kan belyse af slumrende talenter og muligheder.

Når du kommer til mig så starter jeg håndlæsningen med at se på din overhånd. Her kan jeg se nogle af dine grundlæggende personlighedstræk. Jeg ser, hvad der er vigtigt for dig nu og her, hvad der er aktuelt for dig, og hvor du er på vej hen. Jeg stiller mig clairvoyant ind på din energi, og åbner op for budskaber fra det hinsides. Derefter læser jeg linjerne og bjergene inde i hånden, og ser på energifordelingen og farverne i hånden. Ofte kommer der billeder frem, som jeg tolker for dig. Til slut ser jeg om der kommer budskaber til dig om fremtiden.

Ved en blindtegning beder jeg dig kigge på din hånd og tegne den som du ser den uden at se på papiret imens. På den måde kommer budskaberne fra din egen indre visdom lidt ligesom i dine drømme. Man kan bruge blindtegning forskelligt. For eksempel kan man stille spørgsmål til sin karriere, boligsituation mm. Det kan også bruges til parlæsning hvor et par kan få indsigt i forskelligheder, udfordringer eller styrker.

Du kan føle dig helt tryg. De budskaber jeg får er udelukkende dem som du er klar til at modtage og arbejde videre med.