BLINDTEGNING OG HÅNDLÆSING

Håndlæsning og blindtegning

Når jeg læser dine hænder starter jeg med at se på din overhånd. Der ser jeg hvor du er i dit liv nu og her og hvilke temaer er aktuelle for dig. Jeg ser også nogle grundlæggende træk ved din personligehed. Så beder jeg dig om at vende hånden. Hvorefter jeg læser linjerne og bjergene inde i hånden. Til slut ser jeg om der kommer budskaber til dig om fremtiden.


Ved en blindtegning beder jeg dig kigge på din hånd og tegne den som du ser den uden at se på papiret imens. På den måde kommer budskaberne fra din egen indre visdom lidt ligesom i dine drømme. Man kan bruge blindtegning forskelligt. For eksempel kan man stille spørgsmål til sin karriere, boligsituation mm. Det kan også bruges til parlæsning hvor et par kan få indsigt i forskelligheder, udfordringer eller styrker.


De budskaber jeg får er udelukkende dem som du er klar til at modtage og arbejde videre med.