Blindtegning og Håndlæsning

Nogle som kommer til mig for første gang, er drevet af nysgerrighed på hvad en blindtegning eller håndlæsning kan fortælle. Andre kommer fordi de er et sted i livet, hvor det er vanskeligt, eller de står i en dyb personlig krise.

Når du tegner en blindtegning skaber du en direkte kontakt til din underbevidsthed, hvor du har din egen kilde af visdom.

Når du kommer til mig starter jeg med at tune clairvoyant ind på din personlighed og din aktuelle situation. Inde i dine hænder læser jeg linierne, farver, symboler og energifordelingen. I hænderne og/eller i blindtegningen ser jeg billeder som jeg tolker for dig. Det kan være billeder, der vejleder i hvilken retning det vil være fremmende for dig at bevæge dig.  Det kan være engle eller andre åndelige vejledere som har budskaber til dig. Til sidst ser jeg på din fremtid.

Blindtegningen kan bruges forskelligt. For eksempel kan man stille spørgsmål til sin karriere, boligsituation mm. Den kan også bruges til parlæsning hvor et par kan få indsigt i forskelligheder, udfordringer eller styrker.

Hænderne og/eller  blindtegningen fortæller udelukkende de budskaber som du er klar til at modtage og arbejde videre med her og nu.

Du er velkommen til at optage sessionen på din telefon.